parallax background

Tervetuloa


Olemme kunnossapidon ammattilaisia

Historiamme

Mercador Oy on perustettu vuonna 2015.

Tänään olemme pieni yritys, joka tarjoaa asiakkaillemme palveluita ja tukea keskeisellä idealla "olemme hyviä siinä, mitä me teemme"
Tarjoamme kattavia ratkaisuja teollisuuden teknisiin palvelu- ja tukitarpeisiin
Meillä on kymmenien vuosien kokemus teollisuuden kunnossapito ja asennuspalveluista. Osaamisalueitamme ovat mm. Maanrakennus ja rakennuskoneet, elintarviketeollisuuden ja rehuteollisuuden prosessit, viljankäsittely ja jauhatus, märkäjauhatus, energiantuotanto ja biomassan pelletöinti.

Kokemuksemme kattaa kansainvälisen toimintaympäristön ja toimintamme perustuu laatuun ja turvalliseen toimintaan. Olemme hyvin perillä teollisuuden hygienia ja turvallisuusvaatimuksista.

Haluamme jakaa vuosien kokemuksemme ja osaamisen asiakkaidemme kanssa ja auttaa heitä keskittymään omaan ydinliiketoimintaan.

Palvelumme

Palvelumme kattavat laitteesi koko elinkaaren ajan, ja tavoitteemme on auttaa sinua keskittymään yrityksesi ydinliiketoimintaan.
Meillä on kaksi täysin varustettua huoltoautoa, joiden avulla voimme olla todella mobiili palveluyksikkö. Maantieteellisen sijantimme ansiosta voimme palvella asiakkaitamme lyhyellä vasteajalla

Katso mitä voimme tarjota yrityksellesi.

Yrityksen tiedot

Laskutustiedot

Verkkolasku
Verkkolaskuosoite: 003727281607
Operaattori: Maventa 003721291126
PDF laskut
Lähetä sähköpostiin: mercador@mercador.fi
Paperilaskut
Lähetysosoite: Reginankuja 4 A7, 00810 Helsinki
ALV tunnus
2728160-7
 

Jyri Nuuttila

Sähköposti:
jyri.nuuttila[at]mercador.fi
Puh:
+358 40 717 3921

Jani Kylmäluoma

Sähköposti:
jani.kylmaluoma[at]mercador.fi
Puh:
+358 40 8446 700